2010. július 19., hétfő

Paradicsomos tortácskák

A hús meg én mostanában nem vagyunk valami jó barátságban, pedig én aztán igazán próbálkozom! Mondjuk gond egy szál se, hiszen a "megszentségtelenített darabok" jószerivel eltűnnek a tányér pereméről - hála a ragadozó férfiállatnak, de azért kicsit aggódom! És hogy a paradicsomoknak mi közük az egészhez? Egyszerűen csak nem akartam karajt enni..


Hozzávalók (6-8 darabhoz)
  • 190 g liszt
  • 120 g margarin
  • 1 csapott tk. só
  • 6-8 ek. hideg víz
  • kb. 600 g koktélparadicsom (sárga és piros vegyesen)
  • egy csomag mini mozarella golyó (100 g)
  • oregánó
  • bazsalikom
  • kakukkfű
A szokásos módon elkészítettem a tésztát, majd az elősütés után a vékony szeletekre vágott paradicsomot szépen elrendezgettem a mozarellával együtt. Utolsó mozzanatként megszórtam a fűszerekkel, majd a 200 fokos sütőbe toltam. Nagyjából ennyi!

    7 megjegyzés:

    Alisa-Foodista írta...

    Yum! I really like that! What a wonderful recipe.If you won't mind I'd love to guide Foodista readers to this post.Just add the foodista widget to the end of this post and it's all set, Thanks!

    Csibe írta...

    Nagyon guszta!
    Szép fotó!

    Doctor Pepper írta...

    huuh, Niki, hát ez az új design nagyon szuper. a fejléc iszonyú jó... ne haragudj, ha kicsit későn reagálok, nem tudom, mióta van már:) de nagyon klassz!!

    Puszedli írta...

    Köszi Csibe, de most nem vagyok valami elégedett a fotóval..

    sablon: Alapjában véve csak nem tudtam magammal mit kezdeni. Örülök, hogy tetszik! :)

    Bianka írta...

    Nekem nagyon tetszik a fotó és igazán finom lehet

    Puszedli írta...

    Kedves vagy Bianka, köszönöm!

    Raindrop írta...

    Én pedig nagyon elégedett vagyok a fotóval, igazán jó ez a két szín együtt. :)