- 400 g sárgaborsó
- 1 édesburgonya (kb. 200-250 g)
- 1,5 l zöldségalaplé
- 4-5 ek. krémsajt
- szerecsendió
- só
- bors
- 40 dkg kemény sajt
- 3-4 tojás
- tej, liszt és darált dió a panírozáshoz
2010. március 23., kedd
Édesburgonyás sárgaborsó püré diós sajtkockákkal
Ennek a rengeteg folyadékbevitelnek is van némi előnye. Főleg, hogy én nem csinálom! Itthon rengeteg zöldségalaplé van a hűtőben, -ami máskor egyébként frissen sosincs - szóval volt "mit megdézsmálnom"..
Nyomtatóbarát verzió
Bejegyezte:
Puszedli
Címkék:
dió,
édesburgonya,
sajt,
sárgaborsó,
zöldséges étel
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
10 megjegyzés:
Gyönyörű fotó, elképesztően jó hangulata van.
A recept is zseniális!
Pedig először fel sem akartam tenni.. :)
Ez remekül hangzik, minden alkatrészt szeretek benne! :)
Nagyon jó, jól néz ki :)
Nem vagyok oda a sárgaborsóért, de ez a recept nagyon jól hangzik!
Nagyon èrdekes recept !
A fotò is nagyon jò!
Szia
Aniko
Nem szívesen állok neki a főzésnek (nem is tudok), de ezt a diós rántottsajtot és hozzá a sárgaborsópürét MUSZÁJ lesz kipróbálnom. :)
Flat Cat, gondolom nem lepődnél meg ha azt mondanám nem csodálkozom! :)
Bianka, köszönöm szépen! :)
Hát, van ilyen Csibe.. Én sem szeretek mindent.
Kedves vagy Anikó, köszönöm!
Piroseper, pedig valamikor el kell kezdeni. Hidd el, nem is olyan rossz dolog! 8)
Ez de gyönyörű ez a kép! Tiszta napsütés ez a kép!:)
Jaj, köszönöm szépen! :)
Megjegyzés küldése