A karácsony - a szentestét leszámítva - többnyire utazással és látogatással telt. Ezzel még nem is lett volna gond, ha nem kellett volna annyi helyen, annyi félét ennünk és megkóstolnunk..
Hozzávalók (2 főre)
2 szál szárzeller
2 közepes méretű, piros alma
fél citrom leve
4 ek. majonéz
1 ek. mustár
egy maroknyi dió
só,bors
A zellert és az almát alaposan megmostam, majd apró szeletekre vágtam. Rálocsoltam egy fél citromnak a levét, majd a majonézzel elkevert mustárral együtt jól összekevertem. A diót durvára aprítottam, majd ezt is beleszórtam. Ízlés szerint tettem bele sót és borsot, bár szerintem ezek nélkül is nagyon finom tud lenni.
6 megjegyzés:
Ez az egyik olyan saláta, amit minden nap tudnék enni.
Gyönyörűen megcsináltad, szakácskönyvbe illő! :)
A sok nehéz étel után ez már nagyon kellett. Egyébként a fénykép csak azért sikerülhetett "életközelibbre", mert kisütött a nap. :)
nagyon jó kép, hu, szuper..
Jujjj, de guszta!
Jaj de jó, nálunk is éppen ez volt a vacsora, mert már elég a húsból!
DP, Csibe köszi!
Susula! Ezek szerint nem csak ránk érvényes, hogy a jóból is megárt a sok.. :)
Megjegyzés küldése